Zhlobin.ZD-modderpompVergelijkend voordeel van

vrijgavetijd:2023-03-08 12:33:30 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:317

Kerntips:Zhlobin.,   Bij het gebruik van de dompelbare modderpomp, moeten we een goed werk doen in alle aspecten van inbedrijfstelling en

   Bij het gebruik van de dompelbare modderpomp, moeten we een goed werk doen in alle aspecten van inbedrijfstelling en voorzorgsmaatregelen. We moeten ook goed werk doen bij het beschermen van de onderdelen van de apparatuur en sommige onderdelen van de motor. Alleen op deze manier kunnen we voorkomen dat water en andere onzuiverheden de motor binnendringen

   Laat het medium met vaste deeltjes een bepaalde

Zhlobin.   Werk om te voorkomen dat de elektrische pomp oververhit en beschadigd raakt. De technische richtlijnen voor laboratoriumbouw in medische instellingen (Trial Implementation) stelden direct voor om roestvast staal te gebruiken. Vergeleken met de technische code voor de bouw van bioveiligheidslaboratoria (gb-, worden koperen buizen en niet-toxische plastic buizen niet langer voorgesteld.

   Waarom neemt de vraag naar dompelmestpompen sterk toe? Vanuit het perspectief van de marktvraag,Zhlobin.Circulerende warmwaterpomp, hoewel het aantal dompelbare modderpompen dat van verticale modderpompen niet heeft overschreden, heeft het een snel ontwikkelingsmomentum. De belangrijkste reden is dat het bovengenoemde gebruik handig en flexibel is; Bovendien is de toepassingsmarkt van dompelmestpomp ook beter dan die van verticale pomp

Mwinilunga.kgm   Meestal doen we dat. Ik weet niet hoe de pomp te kiezen wanneer we het kopen. In feite hoeven we alleen de juiste apparatuur te kiezen op basis van onze eigen gebruiksbehoeften wanneer we ervoor kiezen. Het Als we het gebruiken, dus wordt de waterring vacuümpomp gebruikt voor uitlaat om de waterinlaat te bereiken.


Zhlobin.ZD-modderpompVergelijkend voordeel van



   De andere mechanische verbinding is een gespleten verbinding, die kan worden vervangen zonder de modderpomp te demonteren.

   Schuif totdat de actieve koppeling op zijn plaats is. Wanneer mobiele apparatuur wordt geselecteerd, moet de slang eerst worden gesleept en moet de kettingskabel in twee hefringen worden gedraaid om de elektrische pomp op en neer te tillen. Gebruik de kabel niet als touw om gevaar te vermijden.

   Het gas dat per ongeluk in de apparatuur wordt ingevoerd, moet de pomp onmiddellijk worden gestopt voor onderhoud. Anders zal de buitensporige temperatuur niet alleen de slijtage van kleine onderdelen in de apparatuur beïnvloeden, maar ook de werkefficiëntie van de apparatuur ernstig beïnvloeden. Dus wat is de reden voor de hoge temperatuur van de apparatuur

   Bij het gebruik van de dompelbare modderpomp, moeten we een goed werk doen in alle aspecten van inbedrijfstelling en voorzorgsmaatregelen. We moeten ook goed werk doen bij het beschermen van de onderdelen van de apparatuur en sommige onderdelen van de motor. Alleen op deze manier kunnen we voorkomen dat water en andere onzuiverheden de motor binnendringen

   Het pomplichaam (kan niet) de druk van het uitlaatpijpleidingsysteem dragen. De stand-by pomp in het magazijn zou moeten draaien (/keer per week om de as de belasting en externe trilling gelijkmatig te laten dragen.De riem CR aandrijving is dat de motor aan de (rechter) kant van de pomp is vanaf de inlaat van de pomp.


Zhlobin.ZD-modderpompVergelijkend voordeel van



   Ten derde werkt het hele industriële en mijnbouwsysteem stabiel,Zhlobin.Booster pijpleidingpomp, en de werking van de pomp zal het werk van het hele industriële en mijnbouwsysteem niet beïnvloeden.

analyse   De voor- en achterlagerwartels zijn uitgerust met olieafdichtingen,Zhlobin.Pijpleidingspomplichaam, die zijn opgevuld met groen papier of asbest. Er is een opening van .- mm tussen de achterste klier en het lager.

   Als er een gat in het daadwerkelijke werk is, als de pijpleiding water normaal niet kan absorberen, is het noodzakelijk om uit te zoeken of het model van de pijpleidingpomp de zelfaanzuigende werking kan hebben en controleer dan de oorzaak van het abnormale zuigbereik van de pijpleidingpomp en los het op.

ly geschikt voor de diepte waarop de verticale mestpomp niet kan werken. Het onderwaterdeel van de verticale mestpomp is over het algemeen niet meer dan m, en natuurlijk kan het meer dan zijn. Bijvoorbeeld, de maximale ontwerpdiepte van ons bedrijf s onderwatermodderpomp kan m bereiken, maar dergelijke onderwaterdiepte is niet de beste werkende diepte van dit soort pomp, dus zal het leiden tot de onbetrouwbaarheid van de werking van de verticale modderpomp van tijd tot tijd.

Zhlobin.   Voorkomen van letselschade ongeval. De drijfmestpomp wordt hoofdzakelijk gebruikt om water of soortgelijke media te vervoeren wanneer in gebruik. Het kan ook worden beschouwd als een gewone pomp in ons leven, maar het zal ook overbelast zijn wanneer het in gebruik is. Laat Kijk vandaag maar eens.

   Doe goed werk van het bevestigen om te voorkomen dat de motor in het water valt en direct schrapt.

   Installeer vervolgens de apparatuur op de motor en installeer de rubberen slang.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws